Warmte, een absolute noodzaak voor uw welzijn

Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van uw woning. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie.

Zowel voor het plaatsen van volledige verwarmingsinstallaties als het onderhoud, de herstelling of de vervanging van uw CV-ketel bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij bieden elk type verwarming aan zodat we voor iedereen de gepaste oplossing kunnen aanbieden: zo kunt u bij ons terecht voor stookolie, aardgas, propaangas maar ook voor hernieuwbare energiebronnen zoals zonne-energie of warmtepompen. Dit in combinatie met radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Hiervoor werken wij enkel met kwaliteitsmerken die voldoen aan de strengste normen m.b.t. rendement, kwaliteit en afwerking. 

The feeling of warmth

Het kiezen van een nieuwe verwarmingsketel is één van de belangrijkste beslissingen bij het plaatsen van een nieuwe CV-installatie. Elke woning biedt andere verwarmingsmogelijkheden en afhankelijk van uw verbruik kunt u kiezen uit heel wat mogelijkheden.

In overleg met u stellen wij het meest rendabele & duurzame verwarmingsplan op voor uw woning rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur!

Davy Quintyn werkt samen met kwalitatieve groothandels: Desco, Dupont, Facq, Sax en Van Marcke.

Erkend brandertechnicus

Door onze voortdurende bijscholing blijven wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op verwarmingsgebied. Zo kunnen we beter inspelen op uw noden. 

Wij zijn dan ook in het bezit van de nodige erkenningsnummers voor de installatie en het onderhoud van:
- stookolieketels
- stookolietanks
- aardgasketels type G1, G2 en G3
- verwarmingsaudit voor CV-ketels