> Vasco

VASCO

Gekend als marktleider in badkamerradiatoren én topproducent van designradiatoren in Europa. Vasco speelt in op het toenemend ecologisch welzijn en blijft hierdoor investeren in nieuwe duurzame producten. Rekening houdend met hun unieke design en het bevorderen van een efficiënter energiebeheer.

Vasco draagt bij tot een optimaal wooncomfort en biedt oplossingen om zuinig, stijlvol en aangenaam te verwarmen en te ventileren, zoals radiatoren, vloerverwarming en mechanische ventilatiesystemen.

  • Met spitsvondige technologie en een doordachte eigentijdse vormgeving creëert Vasco innovatieve radiatoren die zich naadloos integreren in elk interieur. Design is een zoektocht naar authenticiteit. Deze gedachtegang levert een knap assortiment integere karaktervolle radiatoren op, producten van deze tijd maar toch tijdloos. 
  • Er is dan ook een geschikte Vasco vloerverwarmingsoplossing voor elk project, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Onze vloerverwarming kan perfect als integraal verwarmingssysteem worden toegepast. Verder laat vloerverwarming als basisverwarming zich prima combineren met Vasco wandverwarming of Vasco designradiatoren.
  • Tot slot staan de ventilatiesystemen garant voor een gezond binnenklimaat en een laag verbruik, bovendien zijn ze uiterst stil. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een passiefwoning of een renovatieproject, Vasco heeft voor elke toepassing een geschikte oplossing in huis.