> Renson

RENSON

Renson creëert innovatieve concepten en producten voor een gezond en comfortabel binnenklimaat van woningen en gebouwen met een minimaal energieverbruik en oog voor design.

Renson is in Europa trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie en buitenzonwering. Dit dynamisch familiebedrijf ontwikkelt energiezuinige systemen en concepten die een gezond en comfortabel binnenklimaat nastreven in woningen, appartementen en veranda’s, maar ook in kantoren en bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen en zorgcentra, scholen, …, zelfs op het terras – Creating healthy spaces.

Innovatie:
Renson investeert fors in onderzoek en ontwikkeling. Een zeer uitgebreid team is continu bezig met de optimalisatie van de bestaande producten en de uitwerking van innovatieve oplossingen. Deze duurzame oplossingen bieden een antwoord aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design alsook eenvoud in montage, gebruik en onderhoud. Renson staat garant voor een optimale kwaliteit en service.

Communicatie:
De communicatie met de installateur is primordiaal. Renson steunt op een uitgebreide verkoop- en marketingafdeling waar klantvriendelijkheid, service en flexibiliteit centraal staan. 

Referentie:
Gekend bij naam, zeker een referentie. Het bedrijf werd onder andere genomineerd als één van de 200 snelst groeiende bedrijven in Europa, benoemd tot Ambassadeur van West-Vlaanderen.